LesvosOnline.gr
www.lesvosonline.gr  © 2013-2021  All Rights Reserved                                                                                                              E-mail: info@lesvosonline.gr
Welcome in paradise!
Πώς να πάρει τη Λέσβο με το αεροπλάνο
Υπάρχουν πέντε παρα δύο καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα προς τη Λέσβο και το αντίστροφο. Η συχνότητα των πτήσεων υπόκεινται σε εποχιακές διακυμάνσεις. Απευθείας πτήσεις συνδέουν τη Λέσβο στη Χίο και τη Λέσβο στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν επίσης απευθείας πτήσεις charter από νησί σε διάφορα αεροδρόμια της Ευρώπης.
Εποχιακές πτήσεις το καλοκαίρι στην Λέσβο είναι διαθέσιμα από Ντίσελντορφ, το Μόναχο, τη Βιέννη και το Άμστερνταμ. Εποχιακά χάρτες στη Λέσβο πτήση από το Λονδίνο-Gatwick, Μάντσεστερ, Μπρνο, Οστράβα και την Πράγα.
Απευθείας πτήσεις εσωτερικού στη Λέσβο από:

Αθήνα, διάρκεια πτήσης 50 λεπτά
Χίος, διάρκεια πτήσης 30 λεπτά
Λήμνος, διάρκεια πτήσης 45 λεπτά
Σάμος, διάρκεια πτήσης 45 λεπτά
Θεσσαλονίκη, διάρκεια πτήσης 55 λεπτά

Απευθείας πτήσεις εξωτερικού στην Λέσβο από:

Ντίσελντορφ (Γερμανία), διάρκεια πτήσης 3 ώρες 5 λεπτά
Μόναχο (Γερμανία), η διάρκεια της πτήσης 2 ώρες και 30 λεπτά
Βιέννη (Αυστρία), η διάρκεια της πτήσης 2 ώρες 5 λεπτά
Αεροπορικές Εταιρείες στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μυτιλήνης (MJT)
Η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο νησί της Λέσβου και με αεροπλάνο . Εγχώριο διάρκεια απευθείας πτήσεις είναι πολύ μία ώρα, το διεθνές μέγιστο 2,5 ώρες . Εάν δεν υπάρχει απευθείας πτήση προς το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης , το σύστημά μας θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες πτήσεις με ανταπόκριση. Και μπορείτε να επιλέξετε πιο βολικές πτήσεις για σας . Fly στη Λέσβο είναι εύκολη και γρήγορη , τα εισιτήρια των τιμών είναι αρκετά καλή. Οι περισσότερες από τις εσωτερικές πτήσεις στη Λέσβο που παρέχονται από την Aegean Airlines, που μπορείτε να αγοράσετε από το site μας.

Η Λέσβος έχει ένα διεθνές αεροδρόμιο που βρίσκεται κοντά πόλη της Μυτιλήνης . Αεροδρόμιο Μυτιλήνης (κωδικός IATA : MJT ) είναι 8 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη και διαθέτει ένα τερματικό σταθμό τόσο για εγχώριους όσο και διεθνείς πτήσεις . Τοπικές αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο είναι οι Aegean Airlines , Olympic Air , Sky Express . Διεθνείς αεροπορικές εταιρείες Air Berlin είναι , Transavia , Arkefly , Thomas Cook Airlines Belgium , SmartWings , Lauda Air .

Αν θέλετε να πάρετε Λέσβο από την Ελλάδα να επιλέξει το πλησιέστερο σε σας αεροδρόμιο . Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε σε φυγή από μια άλλη χώρα για να περάσουν τις διακοπές στη Λέσβο , ελέγξτε αν υπάρχει απευθείας πτήση από την πόλη σας . Αν αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση δεν είναι διαθέσιμη, μπορείτε να πάρετε πτήσεις με ανταπόκριση μέσω Μονάχου ή στη Βιέννη . Από το αεροδρόμιο της Λέσβου στη Μυτιλήνη υπάρχει ένα λεωφορείο μερικές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Η Aegean Airlines είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες στην Ελλάδα. Είναι ακριβές ανταγωνιστή χαμηλού κόστους Ryanair. Καμιά φορά δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στις τιμές, αλλά Aegean έχει σίγουρα υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης. Η Aegean είναι μια ιδιωτική εταιρεία. Ιδρύθηκε το 1987 και από τότε συνεχώς συνδέετε περισσότερα από 25 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα. Ελληνική αεροπορική εταιρεία είναι η δεύτερη εταιρεία που εκτελεί εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις. Aegean συνεργάζεται επίσης με τη Lufthansa, Air One, TAP και της Brussels Airlines.

Επί του παρόντος, η Aegean Airlines στόλος αποτελείται από περισσότερα από 30 αεροσκάφη. Βασικά αυτή η μηχανή μάρκες της Airbus και της Boeing.
Aegean Airlines θέλουν να παρέχουν πλήρη άνεση στον επιβάτη. Αυτό αρχίσουν ακόμη και από την καταχώριση - επιβάτες μπορούν να περάσουν στο Διαδίκτυο (online), χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κωδικού e-ticket και η Aegean Airlines (PNR) 24 ώρες πριν την αναχώρηση.

Επιπλέον, για τους συχνούς ταξιδιώτες, υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα Frequent Flyer Αιγαίου "Miles & Bonus". Ο καθένας μπορεί να κερδίσετε ένα μπόνους για τις αποσκευές χωρίς χρέωση, όταν θα συλλέγουν τα μπόνους. Μπόνους χρεώνει για κάθε πτήση.

Για εκείνους που ταξιδεύει συνήθως "σέλας", η εταιρεία έχει ετοιμάσει μια άλλη ευχάριστη έκπληξη. Υπάρχουν ειδικά τερματικά σε ορισμένα αεροδρόμια στην Ελλάδα, όπου οι επιβάτες μπορούν γρήγορα και σχεδόν χωρίς να περιμένει να κάνει μια καταγραφή για το δικό τους. Όπως δείχνει η πρακτική, εξοικονομεί χρόνο και τα νεύρα!

Η επίσημη διεθνής ονομασία: Aegean Airlines
Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, οι πτήσεις στο εσωτερικό όσο και στις ευρωπαϊκές πόλεις
Κωδικός ICAO: AEE
Κωδικός IATA: A3
Χώρα: Ελλάδα
Αεροδρόμιο Έδρα: Αθήνα Ελευθέριος Βενιζέλος, Νίκος Καζαντζάκης, Θεσσαλονίκης Μακεδονία
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 572, Αργυρούπολη, Αθήνα, 16451, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210 626 10 00
Fax: +30 210 626 19 00
Web-site αεροπορικής εταιρείας: www.aegeanair.com
Εσωτερικές πτήσεις: Αλεξανδρούπολη, Αθήνα, Ηράκλειο, Καβάλα, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Σάμο, Σαντορίνη, Χανιά, Χίος
Διεθνείς πτήσεις από Βουδαπέστη, Ντίσελντορφ, το Κάιρο, Μιλάνο, Μόναχο, Ρώμη, Σόφια, Frankfurt am Main.
Πτήσεις από Μυτιλήνη προς Αθήνα, τη Χίο, τη Λήμνο, τη Σάμο, τη Θεσσαλονίκη.
Μια άλλη κύρια Ελληνική Aircompany - Olympic Air. Ελληνική αεροπορική εταιρεία Ολυμπιακή Αεροπορία ιδρύθηκε το 1957 ως το πρώτο εθνικό αερομεταφορέα της χώρας. Κυβέρνηση δεν διέθετε τα κεφάλαια για την αύξηση και να διατηρήσουν τις δικές τους γραμμές. Έτσι ώστε να αρχίσουν να προσελκύσει δισεκατομμυριούχοι Έλληνες για επενδύσεις. Και χάρη σε ένα από αυτά - Αριστοτέλης Ωνάσης - η εταιρεία έχει αναπτύξει με επιτυχία.

Σχεδόν 50 χρόνια Ολυμπιακή Αεροπορία υπήρχαν επιτυχία και την εκτέλεση τόσο τις εγχώριες όσο και διεθνείς πτήσεις. Λόγω της οικονομικής ανάπτυξης, της παγκοσμιοποίησης και της ολοκλήρωσης, αποφασίστηκε να μετονομαστεί. Από το 2003 στην Ελλάδα να αρχίσει να πετάξει τις Ολυμπιακές Αερογραμμές. Ως επικεφαλής think της εταιρείας, το νέο όνομα είναι περισσότερο σύμφωνη με τα διεθνή πρότυπα.

Από περίπου 2003 έως 2007 στην ιστορία της εταιρείας που συνέβη μια απότομη αύξηση, ακόμη και μια σημαντική ανακάλυψη. Ο αριθμός των επιβατών για το έτος ξεπέρασε τα 5 εκατ.. Αυτό ήταν ένα καθαρό μητρώο του φορέα.

Όταν ήρθε η κρίση, η εταιρεία άρχισε να αισθάνεται την έλλειψη χρηματοδότησης. Παρά ζητά βοήθεια, η εταιρεία δεν έχει λάβει καμία ένα δολάριο από τον κρατικό προϋπολογισμό. Η Διοίκηση έχει λάβει δεν είναι εύκολο απόφαση για την ιδιωτικοποίηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών. Μαύρη μέρα στη ζωή του μεταφορέα - Σεπτέμβριος 29, 2009, όταν είχε ανασταλεί όλες οι πτήσεις.

Όμως, την 1η Οκτωβρίου του ίδιου έτους, η νέα αεροπορική εταιρεία Olympic Air ξεκίνησε το ταξίδι της στον τομέα των αεροπορικών. Εταιρεία έχει κληρονομήσει ένα λογότυπο, ένα σημαντικό τμήμα του ακινήτου και το δίκτυο δρομολογίων των Ολυμπιακών Αερογραμμών.

Σήμερα ο αερομεταφορέας εκτελεί πτήσεις προς την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, στην ηπειρωτική Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, καθώς και στη Βιέννη, Τίρανα, Βρυξέλλες, Σόφια, Λονδίνο, Ρώμη, Μιλάνο, Λάρνακα, Άμστερνταμ, Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις της Ευρώπης, Αμερική, τον Καναδά, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Επί του αεροσκάφους διαθέτει δερμάτινα καθίσματα, τσάι, καφέ, ολόφρεσκα γλυκά πριν από 13:00 και μετά δυνατά ποτά, εφημερίδες, ημερολόγιο On Air, premium μίλια κτάται για τους επιβάτες συμμετέχοντες programm ταξιδιωτών.

Εκτός από τις τυποποιημένες κατηγορίες υπηρεσιών στην Olympic Air είναι ένα ολοκαίνουργιο - Premium Economy. Δυστυχώς, είναι διαθέσιμη μόνο στις εγχώριες πτήσεις από Ελλάδα προς το Βελιγράδι, τα Τίρανα και τη Σόφια. Αυτό το είδος της υπηρεσίας θα απολαμβάνουν την άνεση στο αεροδρόμιο: ιδιωτική ρεσεψιόν, το αυξανόμενο ποσοστό των χειραποσκευών (μέχρι 12 κιλά), πρόσβαση στο VIP lounges-αεροπορικές εταιρείες.

Με τον τρόπο, μπορείτε να πάρετε τα μπόνους όχι μόνο πετώντας με την Olympic Air! Αποθήκευση και συσσωρεύονται μίλια με τιμηθεί εταίρους. Πάρτε τις εκπτώσεις, λαμβάνοντας το αυτοκίνητο έξω, την διαμονή τους σε παγκοσμίου φήμης ξενοδοχεία και ταξιδεύουν με άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Ακολουθήστε τις επιχειρηματικές ειδήσεις! Στην Olympic Air λειτουργεί ένα πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο. Κάθε εβδομάδα το προσωπικό λέει 9 περιοχές σε μειωμένες τιμές. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσετε τα εισιτήριά τους προς τις χώρες αυτές από την Παρασκευή έως Κυριακή για τις πτήσεις μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.

Χώρα: Ελλάδα
Ετος ίδρυσης: 1957
Αεροδρόμιο Βάση: Ελευθέριος Βενιζέλος
Διεύθυνση: 1km Βάρης Κορωπίου, Ηφαίστου Street, 194 00 Κορωπί, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 210 363 01 23
Fax: +30 210 355 06 32
Επίσημη ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας: www.olympicair.com